Loading...

Switch Language

INTRODUCING SIMOC ASH FRAME

by Danny Bach, May 10, 2019

This post is also available in: viTiếng Việt

Some of you might have known, we do not only provide printing service, but we also provide prints archiving and presentation solutions to our clients. That is the reason why we will be distributing frame moulding profiles from reputable brands in Vietnam and international.

We proudly introduce:

SIMOC ASH FRAME

The frame is made of ash wood: 2cm wide face and 4cm deep. Simoc is a custom framer in Hanoi who is specialised in making wooden frame profiles. With more than 30 years of experience, Simoc frame represents a high level of craftmanship.

khung tần bì simoc

The advantages of ash frame:

  • Beautiful grain, strong and sturdy, safe for long term display.
  • Imported from sustainable source.
  • Premium feel.
  • Most affordable among premium wood frame.

Available colors: Cream or dark brown.

Framing style: Window matting and floating.

Available framing levels: Commended, Conservation and Museum

Cream color and dark brown color.

Sample images

khung tần bì simoc

Floating frame, dark brown color.

Simoc ash frame

Floating frame, cream color.

khung Đông Á Danh Họa

Floating frame, cream color.

Khung VG-Lab

Dark brown, window matting frame.

 

Bạch Nam Hải tốt nghiệp chương trình nhiếp ảnh và công nghệ nhiếp ảnh của RMIT Media & Communication năm 2016. Từ năm 2013, anh đã được đào tạo về in ấn mỹ thuật kỹ thuật số (Fine art/Giclée printing). Bắt đầu từ đó, anh luôn là người tự tay in những tác phẩm nhiếp ảnh của bản thân. Khi về nước vào năm 2017, anh nhận thấy rằng sân chơi nhiếp ảnh và nghệ thuật tại Việt Nam thiếu một phòng in cao cấp để sản xuất tác phẩm trong thời đại kỹ thuật số, nơi có thể thỏa mãn được những yêu cầu tinh tế nhất của những nghệ sĩ đang sống và làm việc tại Việt Nam. Đó là lý do vì sao VG-Lab (Vietnam Giclée Lab) ra đời. Ngoài phục vụ sản xuất cho VG-Lab, Nam Hải còn là một nhiếp ảnh gia chân dung và tư liệu. (Xem thêm tại: www.DannyBach.com)